Lyxfälla - Massor om lyxfällorA--0A-EX - EX - U2-0

Kul om Beyoncé

Roligt om Beyoncé

Det finns massor att säga om Beyoncé förutom att hon är en otroligt duktig artist och troligen världens bästa sångerska. Beyoncé började som artist tidigt och har alltid älskat att stå på scen eller framför en kamera och kameran älskar också Beyoncé.

Här kommer du kunna hitta massor med kul fakta om Beyoncé Giselle Knowles och även bra saker som hon har sagt eller gjort.

Början för Beyoncé

Början för BeyoncéBeyoncé Giselle Knowles föddes i Huston den 4:e september 1981 och var Tina & Mathew Knowles första barn. Beyoncés pappa, Mathew, blev också hennes manager under lång tid.

Gruppen Destiny's Child

Gruppen DestinyBeyoncé bildade en grupp redan 1990 som senare blev världskänd som Destiny's Child. Gruppen hade flera namn men även många olika medlemmar under åren fram till 2006 men Beyoncé som centralfigur.

H-EX - EX - U2-1

Beyoncé på egna ben

Beyoncé på egna benBeyoncé släppte sin första soloplatta redan 2002 som innehåll delar med Jay Z och nådde som bäst fjärdeplatsen på Billbard-listan med låten 03 Bonnie & Clyde.

Beyoncés framtid

Beyoncés framtidBeyoncés karriär har var redan tidigt mycket lyckad tack vara att Beyoncé har en otrolig sångröst, är en mycket duktig dansare men framförallt är väldigt fokuserad och målinriktad. Utsikterna att Beyoncé kommer kunna hålla sig på topp lika länge som t.ex. Madonna är mycket stor.

H-EX - EX - U2-2

Beyoncé - Sweet Dreams

Beyoncé - Crazy in Love’

Beyoncé - Ring The Alarm

Beyoncé - Irreplaceable

Destiny's Child - Independent Women

Destiny's Child - Say My Name

Destiny's Child - Bootylicious

Destiny's Child - Survivor


Mer fakta om lyxfällor

Här kan du hitta mycket mer skrämmande fakta om lyxfällorna som du kan hamna i men även goda råd hur du bryter förbannelsen av överkonsumtion och lyx.

I-EX - EX - U2-3


Meny - Lyxfälla
Till förstasidan på www.lyxfalla.seHögst upp på sidan om lyxfällaLängst ned på sidan om lyxfälla
SverigeUtomlandsBästNyheter